Voorbeeld berekening verschillende soorten autokosten
Vervoer - Auto
maandag, 12 juli 2010 21:29

Met de Variabele Vervoerskosten Calculator kun je vervoerskosten in verschillende categoriën bijhouden. Van elk type kosten kan de calculator apart het totaal berekenen. Verder kan met deze calculator natuurlijk ook makkelijk uit verschillende ingevoerde kosten een totaal worden berekend. Zie ook de tab Gebruiksaanwijzing bij deze calculator.

Stel dat je dit jaar 40 weken gedurende 5 dagen per week werkt, en daarvoor moet je per werkdag 60 kilometer rijden. Met de Brandstofkosten Calculator heb je uitgerekend dat de brandstofkosten ongeveer 10 cent per kilometer zijn. Voor parkeren moet je vier maal per week 9 uur lang 2 euro per uur betalen. Eens per maand is er nog een zakelijke rit van 500 kilometer.

Privé wordt er twee keer per week een korte rit van 30 kilometer gereden. Dan is er nog eens per maand een lange privé rit van 200 kilometer. Tenslotte is er ook nog de vakantie, deze rit is ongeveer 2500 kilometer lang tegen ongeveer 9 cent per kilometer.

Door de tekst in onderstaand veld naar het veld in tab Invoer van HTML te plakken en vervolgens te klikken op de knop Calculator vullen kunnen bovenstaande gegevens snel in de calculator worden ingevoerd.