Begroot je vakantie
Wonen/Vrije tijd - Vrije tijd
vrijdag, 13 oktober 2006 23:02

Vakantie is leuk maar de kosten willen nog wel eens tegenvallen. Met deze rekenmodule kun je makkelijker van te voren, of achteraf, uitrekenen hoeveel de vakantie dit jaar kost. En hoeveel wijzigingen in de vakantie, bv in het aantal overnachtingen, het aantal personen of in de reiskosten, uitmaken.

Handig ook als je met veel personen of voor langere tijd op vakantie gaat. Vooral in die gevallen kunnen de kosten oplopen waardoor het beter is om vooraf te weten hoeveel de vakantie gaat kosten. En als je dan terug bent wil je misschien weten hoeveel je nog over hebt, en dan kun je alsnog of opnieuw dit formulier invullen.

Bij dit formulier is het belangrijk te weten dat de verblijfskosten gesplitst zijn in kosten overdag en 's nachts. Kosten overdag zijn meestal de maaltijden en excursies en kosten 's nachts zijn dan kosten zoals hotel kosten. Daarbij hoeft het aantal dagen niet gelijk te zijn aan het aantal nachten: het kan bijvoorbeeld zijn dat er een aantal dagen gratis wordt gelogeerd en dat er dan overdag wel geld uitgegeven wordt.

Laatst aangepast op vrijdag, 26 juni 2009 11:48