Kalender met vakantiedagen
Wonen/Vrije tijd - Vrije tijd
woensdag, 25 juni 2008 16:18

Dit is een eeuwigdurende kalender, met daarin allerlei speciale dagen. Zoals Nieuwjaar, een dag waarop vrijwel iedereen vrij is of dagen waarop gewerkt wordt maar die veel mensen actief vieren. Een plus teken (+) voor de beschrijving van een vakantiedag betekent dat op deze dag vrijwel iedereen vrij is.

Een dag die veel mensen actief meevieren maar waarop de meeste mensen gewoon werken, is bijvoorbeeld 11 november: Sint Maarten. Andere voorbeelden zijn Sinterklaas en Valentijnsdag.

In de kalender kun je direct naar een bepaalde maand gaan door in het veld midden-boven de juiste maand en het juiste jaar in te tikken. Vervolgens moet je buiten dit veld klikken.

Onder de kalender staan invoervelden waarmee je een aantal dagen, door-de-weekse dagen, maanden of jaren vooruit kunt gaan. Je kunt ook achteruit gaan: vul dan een minteken in voor het aantal dagen, maanden of jaren. Als je in de kalender weken vooruit wilt gaan dan kun je 7 keer zoveel dagen vooruit gaan. Dus bij Dagen vooruit/achteruit(-) vul je in "8*7" als je acht weken vooruit wilt gaan.

Selecteer hieronder het land waarvan je de feestdagen in de kalender wilt zien:

Nederland
België

ISO 8601 weeknummer:

           

MaDi WoDoVrZaZo
Dagen vooruit/achteruit (-):
Door de weekse dagen vooruit/achteruit (-):
Maanden vooruit/achteruit (-):
Jaren vooruit/achteruit (-):

Een soortgelijke kalender met Amerikaanse, Engelse and Canadese vakantiedagen is hier te vinden.

Laatst aangepast op woensdag, 23 juli 2008 06:38